De feestdagen staan voor de deur. Tijd om uw geliefden te verrassen met lekker eten, gezelligheid en cadeaus. Sieradenloods.nl heeft een leuke tip voor als u op zoek bent naar een cadeau voor uw man, vriend, vader of broer: Josh armbanden! Het merk Josh heeft namelijk stoere en robuuste armbanden waarin leer en de kleur zilver verwerkt zijn. Lees mee en raak enthousiast over de prachtige armbanden van Josh.

Gevlochten leer: Josh 9120 armband

De Josh 9120 is een armband die veel mannen zal staan. De armband heeft een ronde omvang, is gevlochten en heeft een zilverkleurige sluiting. De Josh armband is verkrijgbaar in de kleuren zwart, bruin en cognac. De Josh 9120 zal goed staan bij casual outfits. Toch zal het sieraad ook aan een pak de juiste touch geven.

Josh 24344 armband

De Josh 24344 is een heel ander model. Deze Josh armband heeft een leren band en is 1,5 cm breed. De band is prachtig egaal en goed afgewerkt. De sluiting van deze armband van Josh is wederom zilverkleurig. Op Sieradenloods.nl vindt u de Josh 24344 ook in de kleuren bruin en zwart.

Robuuste Josh 24352 armband

Deze armband van Josh is een echte opvallende. De armband is namelijk bijna 3 centimeter breed en heeft een gevlochten band. De band is wederom van leder en de sluiting zilverkleurig. U vindt de Josh 24352 op Sieradenloods.nl in de kleuren cognac en bruin.

Cadeaus kopen op Sieradenloods.nl

Sinterklaasinkopen doen op Sieradenloods.nl is erg gemakkelijk. Als u namelijk bestelt op werkdagen voor 20.30, wordt uw sieraad dezelfde dag verzonden. Ook worden uw Josh armbanden gratis ingepakt wanneer u dit aangeeft tijdens het bestelproces. Wilt u het sieraad liever van dichtbij bekijken? Kom langs in onze winkel in Kampen!