Er breken gouden tijden aan voor dames, want of het nou een sieraad van roségoud of geeldgoud is: ze geven uw uiterlijk ‘a million dollar look’. Uw agenda staat de komende weken waarschijnlijk bomvol met leuke etentjes, kerstkado’s kopen en gezellige borrels. Daarom hebben wij de drie meest schitterende sieraden op een rij gezet, die met bijna elke outfit te combineren zijn. Een geschikt kerstkado voor haar is bij Sieradenloods zo gevonden.

Twee gave ideeën voor een kerstkado

Onze eerste tip voor een kerstkado voor haar is een Diamonfire ring. De schitterende sieraden van Diamonfire zijn afgeprijsd in onze webshop en daarom het ultieme kerstkado voor haar deze kerst. Kwaliteit in een glamoureus jasje! Ook zilveren sieraden doen het goed als kerstkado voor haar. Ti Sento Milano heeft een uitgebreide collectie met Ti Sento armbanden, ringen en kettingen.

Straal met de gouden Fjory sieraden

Heeft u al gedacht aan de Fjory sieraden? Deze zijn waarschijnlijk het meest ultieme gouden kerstkado. Deze collectie is klein, maar fijn! Unieke gouden sieraden met een simpel en minimalistisch design. Zucht.. zij laten onze harten smelten!

Een kerstkado shopt u op Sieradenloods

Een kerstkado voor haar kan niet mooi genoeg zijn en dat begrijpen wij bij Sieradenloods maar al te goed. Daarom hebben wij nog meer kerstkado tips op een rij gezet. Deze vindt u op onze kerstpagina. Als u dacht dat dit al makkelijk was, dan heeft u onze inpakservice nog niet ontdekt. Wij pakken alle kerstkado’s gratis in. Het enige wat u hoeft te doen is de inpakoptie aanvinken tijdens het bestellen. Happy Christmas shopping!