Sieradenloods.nl is weer op onderzoek uit gegaan om blogs te ontdekken die de moeite waard zijn. Een blog die er direct uit sprong is Lifestyle by Linda, van Linda van Andel. Elke dag vind je een nieuw artikel op haar blog over fashion, reizen, beauty of lifestyle. In combinatie met haar prachtige foto’s liet ze een verpletterende indruk achter op ons. Lees snel verder waarom je Linda moet volgen!

Lifestyle by Linda: beauty, reizen en fashion!

Wat Linda elke dag weer wil laten zien is dat het leven mooi is. Dit geeft ze weer door te schrijven over reizen, fashion en lifestyle. Haar vlogs over Parijs mag je bijvoorbeeld niet overslaan. Tevens geeft ze eens in de zoveel tijd een kijkje in haar travel wishlist, waarin ze bespreekt waarom ze een bepaalde bestemming graag wil bezoeken. Fashion is ook een topic waar Linda graag over schrijft. De outfit of the day | 305 to my city is een perfecte outfit voor de lente, wanneer het ook nog weleens koud kan zijn. Ben je meer een beautyliefhebber? Check dan eens de pagina met al haar artikelen over beauty.

Linda: ‘Omarm je imperfecties’

Linda besteedt ook regelmatig aandacht aan hoe ze in het leven staat. Ze is een groot voorstander van het accepteren van jezelf, ondanks dat iedereen imperfecties heeft. Toch is ze bewust bezig met gezond leven, wat je kunt lezen in haar blogpost Bewuster en gezonder leven & tips. Zoals je hebt gemerkt is Lifestyle by Linda een gevarieerde blog waar altijd wel een artikel tussen staat dat voor jou interessant is. Bezoek snel eens www.lifestylebylinda.nl!