Allereerst starten we met een introductie van LOISIR: LOISIR is een internationaal groot merk dat zich met haar modeaccessoires richt op iedere vrouw die lekker in haar vel en dit graag wil laten zien aan de rest. De collectie van unieke horloges en sieraden is te beschrijven met woorden als energiek, vrouwelijk, uniek, vrolijk, elegant en kleurrijk. Het is een fris en trendy concept dat sinds 2009 is gegroeid met meer dan 150 verkooppunten in voornamelijk Zuid-Europa. Het merk combineert een hoge standaard voor kwaliteit voor een betaalbare prijs. Gaat dit wel samen dan? Ja, doordat het merk zo groot is in globaal opzicht verkoopt het enorm veel horloges en sieraden, waardoor er gebruik kan worden gemaakt van schaalvoordeel en daardoor gunstige inkoopprijzen hanteren voor grondstoffen die nodig zijn om de horloges en sieraden te produceren. Dit resulteert in betaalbare merkhorloges en sieraden met een gemiddelde verkoopprijs van rond de 55 euro voor horloges en rond de 20 euro voor sieraden.

1. uniek design

LOISIR is uniek, exotisch en spannend. Het is een geheel nieuw merk voor Nederlandse begrippen en enkel en alleen verkrijgbaar via de webshop www.aperfectgift.nl dat geheel in dienst van het merk staat. Het merk wordt ontworpen door een specialistisch intern design laboratorium in het hoofdkantoor in Griekenland, waardoor alle producten uniek zijn. Dit wordt eveneens gewaarborgd door patenten die internationaal van toepassing zijn. Dus je weet dat bij een aankoop van een sieraad van LOISIR dat je jezelf zal onderscheiden van de menigte.

2. Betaalbaar sieradenmerk

De sieraden van LOISIR worden wereldwijd verkocht. Daardoor is een grote productie mogelijk en kan er goedkoop geleverd worden door kostenbesparing op de inkoop. Ondanks de goedkope prijs hanteren wij toch een uiterst strikte kwaliteitscontrole waardoor we hoge kwaliteit kunnen garanderen. Zo ontvangt ieder lid bij aankoop een certificaat van echtheid die je het recht verleend om tot twee jaar lang gebruik te maken van onze garantie.

3. Het perfecte cadeautje voor iedere vrouw

Lastig he, het bedenken van een geschikt cadeautje? De visie van Jorik Vermeulen, de eigenaar van AperfectGift.nl, komt volledig overeen met de visie van het merk LOISIR. Zo had Jorik in het verleden vaak moeite om een origineel cadeautje te vinden: "Wanneer mijn vriendin jarig was, of we hadden samen een jubileum, of wanneer het kerstmis is en ik mijn moeder wil laten zien hoeveel ik van haar houd, op al deze momenten vond ik het lastig om een geschikt cadeau te vinden. Persoonlijk vind ik het ook niet zo fijn om naar een winkel te gaan, ik wil gewoon snel en gemakkelijk online iets kunnen bestellen en er zeker van zijn dat ik mijn vriendin". Deze onvervulde behoefte heeft tot de oprichting van AperfectGift.nl geleid. “Een uniek en trendy betaalbaar horloge van prima kwaliteit is een optimaal cadeautje voor iedere dame. Het is onderscheidend, blijvend en wordt door de ontvanger altijd gewaardeerd. En wil je het niet cadeau doen, maar jezelf blij maken, dan kan dat natuurlijk ook”, zo stelt Jorik Vermeulen. Een sieraad is altijd een leuk cadeau om te geven aan een dame. De sieraden van LOISIR staan voor unieke designs met hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Dit zijn de eigenschappen die LOISIR tot een perfect cadeau maken voor bijvoorbeeld je partner. Het is leuk om te geven op feestdagen zoals kerstmis en nieuwjaarsdag, maar je kunt het ook op minder voorspelbare momenten geven zoals bij een jubileum of bij de geboorte van een kind (voor de zware inspanning van de moeder). De verrassing en blijdschap bij het in ontvangst nemen van een LOISIR sieraad wordt vergroot door het prachtige design van de (gratis) cadeauverpakking. Dit zorgt voor een WOW-effect!

4. Trendy & Happy

De sieraden van LOISIR zijn trendy en happy! Ook straalt het exotische ervan af en draag je het voor avontuur. Super leuk om te dragen samen met je vriendinnen, waardoor je jullie unieke vriendschap nog eens nadrukkelijk bezegeld.

5. Grote collectie: keuze voor iedere dame

Op www.aperfectgift.nl vind je de gehele collectie van LOISIR sieraden en horloges. Zo vind je meer dan 20 modellen van verschillende ringen, maar ook soortgelijke aantallen aan modellen van armbandjes, oorbellen en kettingen.

6. betrouwbare webshop voor sieraden

Wij zijn overtuigd van de uitstekende kwaliteit van ons aanbod. Zo stelt de eigenaar Jorik: “Iedere klant kan binnen veertien dagen zijn of haar producten probleemloos retourneren. Dit komt echter sporadisch voor, omdat de horloges en sieraden nog mooier zijn dan op de foto's. Bovendien worden de producten geleverd met gratis prachtige design cadeauverpakkingen die het moment nog specialer maken. Onze producten toveren een glimlach op het gezicht van de gelukkige ontvanger, en dat is onbetaalbaar”.

7. Veel voordeel bij LOISIR

Bij al onze artikelen geldt naast een lage prijs en gratis cadeauverpakking ook een garantie van twee jaar. Daarnaast verzenden we gratis bij een aankoop vanaf 50 euro. We hebben een uitstekende klantenservice en zijn betrouwbaar, dit blijkt ook uit de reviews van huidige klanten. Hiervan kunnen we onze potentiële klanten het beste overtuigen door ze dit te laten ervaren. Het grootste voordeel dat LOISIR te bieden heeft is het onmiskenbaar unieke design. Nergens anders ter wereld vind je soortgelijke producten, omdat het design internationaal beschermd is door auteursrechten. Je weet dus zeker dat wanneer je bij ons een product koopt, dat je het werkelijk een origineel en speciaal item is.

Aarzel niet langer en ga nu door naar onze webshop om de collectie met eigen ogen te ervaren: SHOP LOISIR!