De it-jewels van Sieradenloods draagt u dit seizoen gewoon naar uw werk! Bij Sieradenloods hebben wij een grote liefde voor onze nieuwe aanwinst: Love From Venus. De Love From Venus sieraden geven elke outfit een prachtige uitstraling. Deze Love From Venus sieraden zijn geschikt voor een leuk feestje en dagje werken op het kantoor.

Love From Venus armbanden zijn glamoureus!

Cute en vooruitstrevend, de Australische Love From Venus spant de kroon als het om de combinatie draagbaar en glamoureus gaat. Benieuwd welke Love From Venus armbanden geschikt zijn voor een dagje werken? Sieradenloods heeft voor u de twee mooiste exemplaren uit de collectie geselecteerd. De eerste is een roségouden armband met heel veel kleine balletjes (model: RGBC). Hij is groot, grof, breed en perfect om te dragen met een lekkere warme trui of een net jasje. De tweede armband is iet wat subtieler en kleiner, namelijk het model: 8BKRGB9. Dit armbandje heeft zwarte kralen in combinatie met roségouden kralen. Mooi om te dragen naast een horloge of een aantal andere armbanden.

Shop de leukste Love From Venus sieraden vandaag nog

Het leuke aan deze armbandjes is dat ze allemaal een bedeltje hebben met de letters LFV erin gegraveerd, wat natuurlijk wijst op de naam van het merk. Shop uw favoriet op werkdagen voor 20.30 uur en dan verzenden wij uw pakketje diezelfde avond nog! Dat is nog eens een fijne service. Cadeautjes pakken wij trouwens gratis voor u in. Het enige dat u hoeft te doen is de inpakoptie aanvinken in het bestelproces. Heel veel shopplezier!