Het leek Sieradenloods leuk om weer een tip te geven welke blog leuk is om te volgen! Dit keer is het de blog van een Vlaamse dame, namelijk Mariebeauty.be van Marie van Dyck. Marie laat dagelijks op haar blog zien welke beautyproducten fijn zijn, wat ze meemaakt en wat ze leuk vindt. Ook heeft haar blog een persoonlijk tintje. Lees snel verder waarom dit een leuke blog is!

Make-up op Maries blog

Het hoofdonderwerp van Mariebeauty.be is make-up! Ze heeft dan ook een opleiding tot make-upartist afgerond. Dagelijks kun je een review verwachten van een make-upproduct. En Marie is graag eerlijk in haar reviews. Als een product de verwachtingen niet waarmaakt, zegt ze dit ook eerlijk. Doordat ze een afgestudeerd make-upartist is, spreekt ze uit ervaring wanneer ze een product reviewt. Ze weet wat werkt, maar ook hoe een product precies gebruikt zou moeten worden. Sieradenloods is het meest fan van haar reviews over de producten van MAC, een prachtig high end make-upmerk. Bekijk eens haar blogpost over het paletje van MAC dat ze zelf samenstelde. Hierin vertelt ze dat het prachtige MAC zorgde voor haar liefde voor make-up.

Persoonlijk tintje op Mariebeauty.be

Regelmatig komt er een persoonlijke update van Maries leven op Mariebeauty.be. Waar veel mensen hun persoonlijke leven niet op hun blog, Facebook of Twitter delen, doet Marie dat wél! Ze vertelt regelmatig over de ziekte die ze heeft, die ervoor zorgt dat haar haar langzaam maar zeker uitvalt. Lees haar blogpost Update: persoonlijke issues voor meer info over haar ziekte. Naast dit persoonlijke iets in haar leven, doet ze ook vaak tags. Een tag is een soort vragenlijst over een bepaald onderwerp, waardoor je Marie beter leert kennen. Lees bijvoorbeeld eens de Create it your own tag!

Waarom Marie volgen?

Er zijn genoeg redenen waarom je Mariebeauty.be aan je lijstje met dagelijks te volgen blogs zou toevoegen. Elke dag komt er een artikel online op Maries blog. Ook schrijft ze naast make-up en haar persoonlijke leven over fashion en lifestyle. Een leuke toevoeging is dat ze elke maandag een update geeft over wat ze per week eet en hoe ze haar gezonde levensstijl aanpakt. Marie is eerlijk over producten, niet bang om over persoonlijke issues te schrijven en ze heeft een blog om te onthouden!