Half mei ging de film De Surprise in première en MelanO was hierbij aanwezig. Hoofdrolspeler Georgina Verbaan droeg een prachtige armband van MelanO en schitterde hiermee op de rode loper! Ook de vrouw van speler Jeroen van Koningsbrugge droeg een exemplaar. Vandaag vertelt Sieradenloods u waarom MelanO sieraden echt de moeite waard zijn!

MelanO sieraden uit de Cateye collectie

Allereerst zijn er de MelanO sieraden uit de Cateye collectie. Deze kunt u persoonlijk en naar uw wens aanpassen. Ook is een MelanO sieraad uit de Cateye collectie leuk om cadeau te geven. U kiest bijvoorbeeld voor een prachtige vergulden ring met een MelanO Cateye balletje. Ook vindt u in onze webshop hangers met een balletje van edelsteen. Denk hierbij aan rozenkwarts, jade of onyx.

Verwissel en verander met de MelanO Twisted collectie

De MelanO sieraden uit de Twisted collectie zijn sieraden waarvan u de zetting kunt veranderen. Kies de ene dag voor een MelanO Twisted ring met een roségouden zetting en zirkonia steen en de andere dag voor een gouden zetting met edelsteen. In de collectie vindt u armbanden, ringen, hangers en natuurlijk verschillende zettingen. Laat zien wie je bent, door een MelanO sieraad te dragen!

MelanO sieraden bestellen bij Sieradenloods

Sieraden MelanO bestellen bij Sieradenloods gaat in enkele stappen. Kies eerst uw favoriete sieraad uit en voeg deze toe aan uw winkelmandje. Doorloop vervolgens ons eenvoudige bestelproces. Tijdens het bestelproces kunt u gemakkelijk aangeven of het sieraad een cadeau is. Sieradenloods pakt het MelanO sieraad vervolgens feestelijk in, zonder extra kosten. De verzending is gratis bij besteding vanaf €50,-.