Een MelanO Twisted ring is een bijzonder sieraad. Deze ring lijkt zich namelijk om uw vinger te wikkelen, wat een prachtig effect geeft. Een MelanO Twisted ring is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Tevens kunt u naar uw smaak invulling geven aan de ring, door een zetting te kiezen die bij u en uw kledingstijl past. Sieradenloods vertelt u vandaag alles over de MelanO Twisted ring.

MelanO Twisted ring: anders dan anders

Als u een MelanO Twisted ring koopt, haalt u een exclusief sieraad in huis. De ring is vervaardigd uit edelstaal en kunt u kopen in de kleuren rosé, goud en zilver. De ringen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Op de curved ring kunt u twee zettingen draaien, op de overige ringen één zetting.

Kies een zetting bij uw MelanO Twisted ring

U heeft de keuze uit verschillende zettingen voor een MelanO Twisted ring. Kies een zetting met een zirkoniasteen in uw favoriete kleur, of ga voor een prachtige edelsteen. Met een MelanO Twisted ring creëert u een ring naar uw smaak en stijl, of deze nu stoer of juist romantisch is. Bekijk alle zettingen op onze pagina met MelanO Twisted zettingen.

MelanO Twisted ring online kopen

Bestel uw MelanO Twisted ring en zetting online op Sieradenloods en profiteer van de vele voordelen! Plaatst u namelijk een bestelling op een werkdag voor 20:30 uur, dan verzenden wij deze dezelfde dag nog. Tevens kunt u de ring van tevoren komen bekijken in onze winkel in Kampen. We helpen u graag met het uitzoeken van uw nieuwe MelanO Twisted ring!