Natuurlijk zijn dames gek op tassen, schoenen en kleding, maar zonder sieraden is een outfit eigenlijk niet compleet. Het Nederlandse merk MelanO heeft verschillende opvallende sieradenlijnen. Bijvoorbeeld de MelanO Twisted collectie. Elke ochtend pas je de MelanO Twisted sieraden aan op jouw look van die dag. Ideaal!

MelanO Twisted ring om je vinger

Wat zul je vandaag weer eens aantrekken? Die vraag komt vast en zeker elke ochtend in je op. Je zal ongetwijfeld weer een andere look uit de kast trekken vergeleken met de look van de vorige dag. De sieraden en met name onze ringen blijven daarentegen dag in dag uit onveranderlijk, maar niet als het aan MelanO ligt. Combineren en variëren staat centraal binnen verschillende MelanO collecties en dat is natuurlijk handig, want op die manier kun je zelf jouw eigen unieke sieraden look creëren. Dankzij dit verwisselbare concept transformeer je bijvoorbeeld jouw MelanO Twisted ring gemakkelijk van winters naar zomers en van alledaags naar feestelijk.

Geniaal bedacht MelanO!

Echt een handig en geniaal systeem. Door de zettingen eraf te schroeven en vervolgens te vervangen, kun je je MelanO Twisted ring en MelanO Twisted armband (vanaf € 34,95) steeds opnieuw weer customizen naar iets dat past bij je outfit. Op Sieradenloods koop je een MelanO Twisted ring en MelanO Twisted zettingen allemaal al vanaf € 17,50! Wat vind je van de MelanO Twisted lijn?

Sieraden MelanO online bestellen

De sieraden van het Nederlanse merk MelanO mogen uiteraard niet ontbreken in onze sieraden webshop Sieradenloods. Ben je bijvoorbeeld nieuwsgierig naar de MelanO Twisted serie? Shop gelijk dan even. Een Melano Twisted ring, MelanO Twisted armband en/of MelanO Twisted zettingen bestel je makkelijk en snel. Je begrijpt dat deze sieraden ook leuk zijn om te geven én om te krijgen. Stel dus nu een uniek cadeau samen voor je moeder, vriendin, zus of iemand anders die je lief hebt. Natuurlijk is de Twisted collectie van MelanO ook aantrekkelijk om op je eigen verlanglijstje te zetten.