Uniek, ietwat apart en vooral heel erg gaaf; dat zijn de Melano sieraden uit de Melano Twisted collectie. Geef uw outfit een funky en speelse MelanO twist door elke dag van kleur te veranderen. Deze uitgebreide collectie heeft voor ieder wat wils. De keuze is reuze!

Melano Twisted sieraden

Melano sieraden, coloured by you! Met deze statement heeft het Nederlandse merk Melano de gehele collectie ontwikkeld. Hoe gaaf is het dat bij elke sieraad uit de collectie u de complete look & feel kan veranderen. De gehele collectie heeft een wisselsysteem waarmee u elke dag een andere twist geeft aan uw outfit.

Melano sieraden in trendy roségoud

Met de Melano sieraden creëert u elke dag een andere look door de parels, stenen en knoppen te verwisselen. Een Melano Twisted ring of Melano Twisted armband koopt u in zilver, roségoud of goud. Mix & match vandaag nog uw favoriete combinatie.

Meld u aan en profiteer van korting

Bestel uw gave MelanO Twisted ring of Melano Twisted armband in de leukste webshop van Nederland: Sieradenloods. Bestel uw sieraad op werkdagen voor 20.30 uur en hij wordt diezelfde dag nog verzonden. Ideaal voor alle dames die deze gave MelanO sieraden snel in huis willen hebben. Meld u ook aan voor de nieuwsbrief van Sieradenloods en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes rondom Sieradenloods. Dit is natuurlijk nog niet alles, want als bedankje krijgt u van ons 5% korting op uw volgende aankoop. Ga snel naar www.sieradenloods.nl en schrijf u in.