Bent u op zoek naar een unieke ring of armband? Dan is een sieraad van de Melano Twisted collectie echt iets voor u. De armbanden en ringen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten kleuren als goud, roségoud en zilver. Ook kunt u de sieraden van Melano Twisted customizen door eigen zettingen te kiezen voor in uw ring of armband. Lees mee en maak kennis met de prachtige Melano Twisted sieraden van Sieradenloods.nl!

Armbanden van Melano Twisted

De Melano Twisted armbanden zijn verkrijgbaar in verschillende soorten. De M01B 5001 RG armband van Melano Twisted is bijvoorbeeld rosékleurig en van staal. De armband heeft een gedraaid model en heeft aan de beide uiteinden plaats voor zettingen, welke uw armband helemaal eigen maken. De zettingen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

De Melano Twisted M01B 5002 G armband is een heel ander model. Deze goudkleurige armband is egaal en heeft een opening aan de onderkant, zodat deze makkelijk om en af te doen is. Aan de bovenkant van deze Melano Twisted armband is wederom plaats voor een zetting.

Melano Twisted ringen

De M01R 5070 SS ring van Melano Twisted is een zilverkleurig exemplaar, welke zich als het ware om uw vinger ‘vouwt’. De ring heeft twee uiteinden welke aan de bovenkant van uw vinger naast elkaar samenkomen. De beide uiteinden van deze Melano Twisted ring geven u weer de kans om dit prachtige sieraad helemaal naar uw eigen smaak te maken. In deze ring is namelijk plaats voor twee zettingen naar keuze.

De M01R 5010 RG Melano Twisted ring is een exemplaar dat geheel doorloopt rond uw vinger. Op deze rosékleurige ring van Melano Twisted is plaats voor een zetting, welke het middelpunt is van deze prachtige ring. Melano Twisted ringen zijn ook prachtig om cadeau te doen!

De service van Sieradenloods.nl

Melano Twisted sieraden bestellen in onze webshop geeft u veel voordelen. Als u namelijk op werkdagen voor 20.30 een sieraad koopt, wordt deze dezelfde dag verzonden. Ook kunt u tijdens het bestelproces aangeven of het sieraad een sinterklaas-, kerst- of verjaardagscadeau is. Wij pakken het vervolgens kosteloos voor u in! En plaatst u een bestelling van €50,- of meer? Dan wordt uw sieraad gratis verzonden!