Geen enkele vrouw heeft genoeg aan één ketting. En dat weet Mi Moneda maar al te goed. Met de verwisselbare munten krijgt elke outfit een andere ‘feeling’. Los van de reden dat er belachelijk veel verschillende kleuren zijn, zijn de Mi Moneda kettingen ook nog verschillend in lengte en grootte. Één ding is zeker, met de Mi Moneda kettingen is een statement zo gemaakt!

Eindeloos combineren met de Mi Moneda munten

U blijft eindeloos combineren met de Mi Moneda munten, want ze zijn er in veel verschillende soorten en maten. Elk seizoen komen ze weer met verrassende nieuwe designs. Tegenwoordig heeft Mi Moneda munten die gemaakt zijn van Swarovski, leder, vacht, kunststof en edelstaal. De Mi Moneda munten zijn dan ook op zijn minst veelzijdig te noemen.

Mi Moneda kettingen zelf samenstellen

De Mi Moneda kettingen bestaan uit drie onderdelen. De Mi Moneda pendanten, of ook wel munthouders, een Mi Moneda munt en een Mi Moneda ketting. De Mi Moneda pendanten (munthouders) zijn in drie verschillende maten verkrijgbaar. Heeft u de juiste maat gevonden? Dan heeft u nog eens keuze uit drie verschillende designs en kleuren. Gaat u voor een zilveren, roségouden of gouden munthouder? Hang de combinatie munt en pendant aan een ketting en uw persoonlijke sieraad is klaar om gedragen te worden!

Schrijf een review op Trustpilot

Bent u net als heel veel anderen tevreden over uw bestelling bij Sieradenloods? Laat dan ook een review achter op Trustpilot: https://nl.trustpilot.com/review/sieradenloods.nl. Alvast bedankt. Happy shopping!