Bent u op zoek naar een mooie Mi Moneda munthouder of een Mi Moneda munt? Dan bent u bij Sieradenloods.nl aan het juiste adres. Wij hebben een ruime selectie munthouders van Mi Moneda. Natuurlijk kunt u ook de bijpassende munten bij ons kopen. Onze huidige collectie telt meer dan 200 verschillende munten. De munten en munthouders van Mi Moneda hebben verschillende formaten en kunnen onderling allemaal met elkaar gecombineerd worden.

Rosé munten en munthouders van Mi Moneda

Uiteraard vindt u in onze collectie rosé munten en munthouders van Mi Moneda. Deze trendy kleur mag niet in ons assortiment ontbreken. Wij hebben rosé munthouders met steentjes, maar ook mooie munthouders met het logo op de voorkant. Een rosé munthouder is perfect te combineren met een zilverkleurige munt. In het assortiment vindt u talloze rosé munten van Mi Moneda met mooie zirkonia’s.

Zilverkleurige munten en munthouders van Mi Moneda

Ook zilverkleurige munthouders koopt u online bij Sieradenloods.nl. De munthouders hebben een eenvoudige look, waardoor de munt zelf alle aandacht krijgt. Veel van de munten van Mi Moneda hebben verschillende kleuren zirkoniastenen. Zo kunt u voor elke outfit een andere look creëren.

Goudkleurige munten en munthouders van Mi Moneda

Ook onze goudkleurige munthouders van Mi Moneda passen perfect in het huidige modebeeld. Deze munthouders zijn prachtig als u ook andere gouden sieraden heeft. De gouden munthouders combineren perfect met onze gouden Mi Moneda munten, maar ook met de rosé en zilverkleurige munten van het merk.