Helemaal leuk zeg, je eigen Mi Moneda sieraad creëren. En dat gaat prima met onze collectie Mi Moneda munten! Vroeger zijn munten vaak gebruikt als sieraad om een symbolische betekenis uit te dragen. In het oude Egypte werden munten met een spirituele of speciale betekenis gebruikt als amulet die je dicht bij je hart droeg. Voor de Nederlandse ontwerpers die in 2009 het merk Mi Moneda opstarten, waren deze sieraden de inspiratiebron.

Mi Moneda collectie

Create your own Mi Moneda! De sieraden van Mi Moneda kun je geheel naar wens samenstellen. De collectie bestaat uit Mi Moneda pendanten, oftewel de munthouders, waar je een munt in kunt leggen, met een bijpassende armband of ketting. Met je basis Mi Moneda set kun je eenvoudig een nieuwe stijl creëren door een nieuwe munt. Wist je trouwens dat Mi Moneda 'mijn muntje' betekent? Toepasselijk dus!

Mi Moneda pendant online bestellen

De Mi Moneda pendanten zijn de muntenhouders waarin jij jouw muntje draagt. Deze pendanten zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren en maten. Waaronder rosé goud, zilver en goud en in de maten: Small (27 mm), Medium (31 mm) en Large (35 mm). De muntenhouders kunnen aan een luxe bijpassende armband of ketting gehangen worden. Deze Mi Moneda kettingen en armbanden zijn in dezelfde kleuren als de houder leverbaar. De standaard kettingen van Mi Moneda zijn in vier verschillende lengtes te dragen. Zo worden meerdere pendanten vaak aan een langere ketting gedragen.

Mi Moneda munten in overvloed op Sieradenloods.nl!

De keuze in Mi Moneda munten is intussen groot. Wil je een nieuwe Mi Moneda munt voor in je Mi Moneda pendant? Deze munten zijn in diverse stijlen verkrijgbaar. Naast de standaard rosé goud, zilver en gouden munten zijn er diverse collecties uitgebracht waar gebruik gemaakt is van andere materialen. Voor welke munt van Mi Moneda ga jij?