Mi Moneda, wat Spaans is voor ‘mijn munt’, is in 2009 opgericht door een Nederlands koppel. Ze werden geïnspireerd door het oude Egypte, waar munten gezien werden als iets dat geluk brengt en je beschermt. Met deze gedachte maakten zij de stylishe en fashionable Mi Moneda sieraden die tegenwoordig erg populair zijn. Sieradenloods.nl laat graag weten hoe u een Mi Moneda sieraad samenstelt!

Sieraden van Mi Moneda samenstellen

Mi Moneda sieraden zijn met de hand gemaakt en bevatten de symbolen hoop, geloof en liefde. De sieraden zijn persoonlijk doordat u ze zelf kunt samenstellen. Allereerst zijn er verschillende Mi Moneda munten te verkrijgen, welke aan een Mi Moneda ketting bevestigd worden door een munthouder. Ook zijn er verschillende soorten Mi Moneda munthouders verkrijgbaar, zodat er altijd perfect gematcht kan worden met een munt. Bovendien kunt u kiezen uit een Mi Moneda armband of ketting om de munt aan te dragen. De munten en munthouders zijn verkrijgbaar in de maten S, M en L.

Mi Moneda heeft ook een prachtige collectie ringen om te combineren met een munt. De Mi Moneda ring munten kunt u ook vinden tussen de andere munten in onze webshop. Deze zijn kleiner dan de Mi Moneda munten voor bijvoorbeeld aan een ketting en kunt u herkennen aan de aanduiding XS in de naam.

Mi Moneda sieraden bestellen op Sieradenloods.nl

Heeft u een mooie set van Mi Moneda samengesteld? Bestel deze dan snel! Als u namelijk op werkdagen voor 20:30 uur een bestelling plaatst, wordt uw sieraad dezelfde dag nog verzonden. U betaalt trouwens geen verzendkosten bij bestelling van €50,- of meer. En zijn de sieraden van Mi Moneda een cadeau? Vink dit dan even aan tijdens het bestelproces. Op deze manier pakken wij het feestelijk en kosteloos voor u in.