Over ruim een maand is het alweer Sinterklaas. Eerst mopperden we allemaal over het feit dat de pepernoten al in de winkel lagen, maar opeens is 5 december waarschijnlijk veel dichter bij dan u dacht. Daarom willen we u graag wat cadeautips geven. Vandaag bespreken we enkele schitterende sieraden van Josh.

Josh armbanden voor heren

Steeds meer heren dragen tegenwoordig lederen armbanden. Josh maakt daarom ook armbanden speciaal voor heren. Deze zijn vaak wat langer en breder dan de sieraden voor dames van Josh.

Josh sieraden met glitters

Voor dames hebben we Josh sieraden met glitters. De Josh armband 18162 Gold en de 18162 Silver is gemaakt van leer, maar is versierd met schitterende (letterlijke en figuurlijke) glitters. Hierdoor krijgen de sieraden van Josh een extra feestelijke look, die precies past bij de feestdagen. De armbanden zijn ideaal om te dragen tijdens de kerst.

Verzilverde Josh sieraden

Naast mooie armbanden van leder, maakt Josh ook schitterende armbanden van edelstaal. Deze sieraden zijn verzilverd, zodat ze een extra luxe look hebben. De armbanden van Josh zijn daarom ook perfect om cadeau te geven. Als u aangeeft dat het een cadeau is, dan pakken wij de armband feestelijk voor u in. De sieraden van Josh worden nog dezelfde dag verzonden, als u ze online koopt op werkdagen voor 20.30.