Sieradenloods.nl heeft de nieuwe collectie Mi Moneda munten warm verwelkomt. De nieuwe munten zijn namelijk weer prachtig en toch anders dan de eerder uitgebrachte munten. In de collectie shopt u munten die perfect zijn voor fijne lenteoutfits en zwoele zomeravonden. Tevens heeft Mi Moneda nieuwe kettingen en pendanten (munthouders) uitgebracht.

Schitterende Mi Moneda munten in de nieuwe collectie

Ook in de nieuwe collectie van Mi Moneda vindt u munten die nooit vervelen. In de munten wordt gebruik gemaakt van swarovski kistallen, die prachtig staan bij uw zomerse outfit. Ook wordt er gebruik gemaakt van een blaadjesstructuur en zijn er munten waar olie aan toegevoegd lijkt te zijn.

Een Mi Moneda ketting voor elke stijl

De nieuwe Mi Moneda kettingen zijn subtiel en toch uniek. De Evita kettingen van Mi Moneda hebben een aantal opvallende details, waardoor ook de ketting niet saai is. Deze ketting is verkrijgbaar in de kleuren zilver, goud en roségoud. Tevens vindt u in onze webshop kettingen met geen details, kettingen met kleine swarovski kristallen of kettingen met een twist. Ook de kettingen zijn dus bij veel verschillende outfits te combineren!

Combineer ook met een Mi Moneda pendant!

De nieuwe Mi Moneda munthouders zijn verkrijgbaar in twee verschillende kleuren, namelijk goud en roségoud. Ook kunt u zelf bepalen welke kant van de pendant u draagt, want de munthouder heeft namelijk twee kanten. Op de ene kant staat de tekst ‘Mi Moneda’ en op de andere kant vindt u een speels patroon, gecombineerd met de kleur zilver.

Een Mi Moneda munt online bestellen op Sieradenloods

Wist u dat u geen verzendkosten betaalt bij besteding vanaf €50,-? Ook pakken wij het sieraad gratis voor u in. Geef dit enkel eventjes aan tijdens het bestelproces. Als u een sieraad liever van dichtbij wilt bekijken, kunt u langskomen in onze winkel in Kampen.