We schuiven het niet onder stoelen of banken dat wij groot fan zijn van de stoere Pig & Hen armbanden voor mannen. Deze armbanden, gemaakt van scheepstouw, tillen uw outfit naar een hoger niveau. Gelukkig hebben wij weer een prachtige nieuwe collectie toegevoegd aan ons assortiment. Benieuwd naar meer informatie over Pig & Hen? Lees dan snel verder!

Winterse Pig & Hen armbanden

Pig & Hen kiest deze winter voor de kleuren lichtgeel, bruin en bordeaux rood. Bruintinten zijn goed te combineren met uw alledaagse outfit. Daarnaast maakt Pig & Hen de armband helemaal af met een stoere metalen sluiting. Deze sluiting is helemaal in stijl met de rest van de armband. Zo maken ze gebruik van de kleuren zilver, koper, goud en donkerbruin.

Pig & Hen armband gaat jaren mee

Nog niet helemaal overtuigd? Dan heeft u vast nog niet gehoord dat een Pig & Hen armband levenslang meegaat. Bij Pig & Hen hebben ze er expres voor gekozen om de armbanden van scheepstouw te maken. Dit materiaal is zo sterk dat de armband lang mooi blijft. Ontdek het zelf in onze webshop!

Bestel nu online

Heeft u een mooie armband gevonden in onze collectie? Bestel deze in vier eenvoudige stappen online in onze webshop. U profiteert van gratis verzending, onze gratis inpakservice en u profiteert van maar liefst 5% korting op uw bestelling. Daarvoor hoeft u zich alleen aan te melden voor onze nieuwsbrief. Deze service kost u niets extra’s en uw e-mailadres wordt alleen gebruikt voor onze nieuwsbrief. Voor vragen neemt u contact op met onze klantenservice door te bellen naar 038 - 33 33 632.