Van poederroze, zachtgeel tot lichtblauw… verschillende zachte tinten zijn te zien in de modebladen. De designers van het fashionable sieradenmerk Ti Sento Milano hebben hier prima op ingespeeld. In de nieuwe Ti Sento sieradencollectie Il Giorno Nuovo komen deze schitterende kleuren terug. Deze lente/zomer 2015 collectie heeft als statement 'een nieuw begin'. Een nieuwe periode die gevoelens van licht, hoop en warmte oproepen. We love de nieuwe Ti Sento sieraden! Jij ook?!

Il Giorno Nuovo Collectie van Ti Sento Milano

Zoals gewoonlijk komt Ti Sento ook dit seizoen weer met een verfrissende lijn aan kleurrijke en prachtige sieraden. De Ajour ringen vormen met hun design de basis van deze nieuwe Ti Sento Il Giorno Nuovo collectie. Het sieradenmerk ziet een nieuwe dag aanbreken (Il Giorno Nuovo) en liet zich inspireren door dit gevoel van licht en hoop. De designs van de nieuwe Ti Sento Il Giorno Nuovo collectie zijn geïnspireerd door de natuur, dit is terug te zien aan de kleuren en organische vormen van de sieraden. De oogverblindende ontwerpen zijn verkrijgbaar in lichtgroen en hemelsblauw. Ook zijn er stralende zirkonia stenen gebruikt. De honderd sieraden uit de nieuwe Ti Sento ss2015 collectie hebben een Italiaanse touch of glamour. Alle Ti Sento sieraden worden standaard voorzien van een rhodiumlaag en zijn gemaakt van 925 sterling silver. Een rhodiumlaag zorgt ervoor dat je sieraden extra glansen en bovendien minder snel beschadigd zullen worden. De collectie van Ti Sento bestaat uit zowel extravagante eyecatchers als subtiele, vrouwelijke sieraden. Ongeacht de leeftijd, is er dus voor iedereen wel een mooi sieraad te vinden bij Ti Sento.

Online Ti Sento sieraden bestellen op Sieradenloods.nl

Elk halfjaar komt Ti Sento, Italiaans voor ‘ik voel je’, met een geheel nieuwe collectie. Iedere collectie is helemaal ingespeeld op de laatste, Italiaanse modetinten en trends. In onze webshop Sieradenloods.nl kun je op je gemak onder andere armbanden, kettingen en ringen van Ti Sento bekijken. Een Ti Sento Milano sieraad cadeau geven? Wij zorgen dat het sieraad mooi verpakt zal worden in luxe cadeaupapier. Bestel Ti Sento online of kom langs in onze juwelierswinkel in Kampen om de sieraden te passen en uiteraard om de nieuwste collectie met eigen ogen te bewonderen!