Goed nieuws, Breil heeft een schitterende collectie met nieuwe horloges uitgebracht. Eerlijk is eerlijk, wij zijn blij verrast! Er zijn subtiele veranderingen te zien in de wijzerplaat van de horloges. Verder hebben de horloges de gewilde uitstraling van Breil. U kunt goed terecht bij de horloges van Breil als u op zoek bent naar een stoer horloge met niet teveel details. Lees snel verder voor meer informatie!

Stoere Breil horloges

De Breil horloges staan bekend om hun stoere en uitdagende uitstraling. De slogan ‘don’t touch my Breil’ past hier dan ook uitstekend bij. De horloges van Breil draagt u bij een spijkerbroek of bij een outfit met een leren jasje. Breil heeft zowel horloges voor dames als voor heren. Heeft u al een mooi model gespot in onze collectie?

Breil herenhorloges van goede kwaliteit

De ronde en strakke vormgeving van de Breil herenhorloges worden gecombineerd met materialen van prima kwaliteit. De Breil herenhorloges zijn namelijk gemaakt van edelstaal, wat uw horloge een mooie glans geeft. Daarnaast staat edelstaal erom bekend lang mee te gaan. Ook zijn de schitterende Breil horloges voorzien van quartz uurwerk voor een zeer precieze tijdmeting. Op tijd komen was nog nooit zo leuk! Shop nu een Breil horloge in onze webshop.

Shop een Breil horloge nu online

Bestelt u een horloge van €50,- of meer? Dan betaalt u geen verzendkosten! Meld u ook aan voor onze nieuwsbrief en profiteer direct van 5% korting op uw bestelling. Daarnaast blijft u kosteloos op de hoogte van de laatste nieuwtjes en acties rondom onze sieradencollectie. Happy shopping!