Het leven is uw persoonlijke catwalk. Daar staat de nieuwe collectie Passerella della vita van Ti Sento sieraden voor. En dit is erg goed mogelijk met de nieuwe collectie Ti Sento sieraden, want hoogwaardig zilver wordt gecombineerd met schitterende kleuren. Ook fonkelende zirkonia’s en ronde vormen staan centraal. Bekijk de prachtige collectie Ti Sento sieraden of lees verder voor meer informatie!

Schitter met Ti Sento ringen en Ti Sento oorbellen!

Van plan om de Ti Sento sieraden te bekijken? Dan waarschuwen we u even, want u kunt uw ogen er niet vanaf houden. De sieraden zijn ware plaatjes, wat komt door de prachtige materialen, schitterende vormen en sublieme afwerking. De nieuwe Ti Sento ringen zijn verkrijgbaar in unieke vormen. Elke Ti Sento ring heeft daarbij een heel eigen look. Ook de Ti Sento oorbellen zijn de moeite waard om te bekijken. Voor welke sieraden gaat u?

Combineer een Ti Sento ketting en Ti Sento armband

Handig aan nieuwe collecties is dat u de verschillende Ti Sento sieraden en collecties perfect met elkaar kunt combineren. Dit komt omdat veel details met elkaar overeenkomen. Bovendien is de basis van de Ti Sento sieraden prachtig zilver, wat bij elk Ti Sento sieraad past. Draag dus een Ti Sento ketting uit de nieuwe collectie samen met een Ti Sento armband uit een oudere collectie, zonder dat dit afbreuk doet aan het effect.

Ti Sento sieraden bestelt u online bij Sieradenloods

Ti Sento sieraden kopen bij Sieradenloods gaat eenvoudig en snel. En wist u dat u 5% korting krijgt op uw volgende aankoop wanneer u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief? Tevens blijft u op de hoogte van alle nieuwe collecties, acties en kortingscodes. Neem ook eens een kijkje bij onze grote broer Horlogeloods, waar u uiteenlopende merken horloges shopt!