Tegenwoordig zijn er maar weinig merken die echt hun eigen stijl weten te behouden. Gelukkig zijn er merken waarbij het wel is gelukt. Boccia is zo’n merk. De schitterende sieraden zijn voor vrouwen die wel houden van wat anders. Stoer en stijlvol zijn twee begrippen die de sieradencollectie van Boccia het beste omschrijven. Lees snel verder voor meer details!

Boccia sieraden met uniek uiterlijk

De sieraden van Boccia hebben een strak design met weinig details. Dit klinkt u misschien bekend in de oren, maar Boccia is echt anders dan andere merken. Ze hebben een waanzinnige uitstraling met een stoer karakter. Dit ziet u terug in het gebruik van strakke lijnen, brede vormen en een zilveren kleur. Bekijk onze collectie met Boccia sieraden en u weet precies wat wij bedoelen!

Nikkelvrije sieraden van Boccia

De sieraden van Boccia zijn zeer geschikt voor mensen met een nikkelallergie. Het grote voordeel zit hem in het gebruik van het materiaal titanium. Dit geeft de sieraden de prachtige koele kleur, maar dit zorgt er ook voor dat de sieraden geen nikkel bevatten. De collectie van Boccia bestaat uit armbanden, kettingen, hangers en ringen.

Shop online bij Sieradenloods

Heeft u sieraden gevonden waar u gek op bent? Bestel ze dan online op Sieradenloods.nl. De verzending is gratis bij een bestelling vanaf €50,-. Tevens maken we er graag een feestelijk pakje van, zodat u zelf niet meer aan de slag hoeft met inpakpapier en strikjes. Deze service is geheel gratis. Veel shopplezier!