De blog van Stephanie van Drunen is een heel andere blog dan de eerder besproken blogs. Stephanies blog is namelijk een echt persoonlijke blog. Zo heeft Stephanie een bucketlist en streept ze daar regelmatig activiteiten vanaf. Ook is één van haar hobby’s het meedoen aan prijsvragen, hierbij wint ze regelmatig leuke prijzen. Sieradenloods.nl vertelt je graag waarom je de unieke blog Stephanievandrunen.nl moet blijven volgen!

Films en reizen

Allereerst valt op dat de blog van Stephanie erg persoonlijk is. En dat is leuk, want je leert Stephanie echt kennen. Ze laat haar passies goed naar voren komen in haar artikelen. Stephanie kijkt bijvoorbeeld graag films en is dan ook de Movie Challenge aangegaan. Ze wilde graag 75 tot 100 films kijken in 2014. Daarnaast kijkt ze graag naar spannende series, zoals Game of Thrones, The Walking Dead en Homeland. Verder houdt Stephanie van reizen waarover je meer kunt lezen in de rubriek reizen.

Unieke hobby: prijsvragen invullen!

Stephanie heeft als hobby om prijsvragen in te vullen. Daarmee heeft ze in 2014 al 533 prijzen gewonnen door met meer dan 9500(!) prijsvragen mee te doen! Iets wat fascinerend is natuurlijk. In een artikel over de prijsvragen bespreekt ze haar gewonnen prijzen, waaronder een mooie reis naar Australië waar zij zich op 1 juli 2012 verloofde met haar vriend.

Stephanie: enthousiast en ambitieus

Wanneer je Stephanies bucketlist bekijkt, kun je merken dat Stephanie ambitieus is en ook echt haar dromen waarmaakt. Zo is ze in 2012 naar de Dominicaanse Republiek geweest om vrijwilligerswerk te doen met een vriendin. Dit deed ze ook in 2009 en 2011 in Roemenië. Ook heeft ze sinds kort een tattoo van haar grote idool: Michael Jackson. Iets wat ze deed met een aantal vrienden is zich laten op sluiten in een kamer en door middel van puzzels eruit proberen te komen: Escape Room! Kortom: Stephanies artikelen zijn nooit saai!