Woeste structuren, diepe details en een ongelooflijke kwaliteit: de Pig & Hen armbanden hebben het allemaal. Met trots vertellen wij u dan ook dat wij deze unieke heren armbanden hebben toegevoegd aan onze collectie. Een Pig and Hen armband zit vol spanning en sensatie. Bent u wel toe aan een stoere en originele armband? Ontdek onze collectie of lees snel verder!

Pig & Hen armband is niet te missen

De Pig & Hen is een niet-te-missen armband en dat maakt hem zo gaaf. U vindt er ongetwijfeld een prachtig exemplaar. Hij doet wat hij moet doen, namelijk uw outfit een stoere touch geven. Daarnaast is het ook nog eens een lust voor het oog. Soms kan het zó simpel zijn. U shopt al een Pig & Hen armband vanaf €49,95!

Pig & Hen armbanden van scheepstouw

De armbanden van Pig & Hen zijn gemaakt van scheepstouw. Dit materiaal heeft heel veel voordelen: uw armband kan eigenlijk helemaal niet kapot gaan! Daarnaast zijn de armbanden verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Deze stoere Pig & Hen armbanden hebben een sluiting van staal met het logo van Pig & Hen erop. Deze collectie heeft alleen armbanden voor mannen. Ontdek alle Pig & Hen armbanden in onze webshop.

Bestel nu een Pig & Hen armband

Heeft uw een mooi model gevonden in onze webshop? Bestel hem dan gelijk vandaag nog. Als u op werkdagen voor 20.30 uur uw bestelling plaatst, wordt hij diezelfde dag nog verzonden. Onze webshop heeft nog meer voordelen. Cadeautjes pakken wij bijvoorbeeld gratis voor u in! Heel veel shopplezier.