Buddha to Buddha is een schitterend merk, dat prachtige dames sieraden ontwikkelt met een speciale betekenis achter elk sieraad. Elk sieraad is geïnspireerd op de ‘Buddha to Buddha way of life’. Wat inhoudt dat je als drager van de Buddha to Budda sieraden van het leven geniet en op een ongedwongen manier alles uit het leven haalt.

BOODSCHAP BUDDHA TO BUDDHA SIERADEN

Robuuste ringen, kettingen en armbanden kenmerken de collectie van Buddha to Buddha. De sieraden van Buddha to Buddha zijn meestal groot en zwaar. De gedachte hierachter is dat de drager zich daardoor bewust is van het sieraad en zich realiseert dat alleen het heden telt. Het merk baseert haar sieraden, zoals de naam al doet vermoeden, op het Boeddhisme. Om die reden zijn alle ontwerpen unisex: het merk wil zich niet binden aan ras, leeftijd, geloof of geslacht. Buddha to Buddha heeft recentelijk een wel heel speciaal sieraad op de markt gebracht: een ring met een boodschap. De ring, met een kenmerkend gevlochten design, kun je openen, waarna er een unieke inspirerende tekst verschijnt.

BUDDHA TO BUDDHA: EEN LEEFWIJZE OP ZICH

Het in 1997 opgerichte Nederlandse sieradenmerk is een idee van Batul Loomans. Loomans raakte geïnspireerd door de Boeddhistische leefwijze. De sieraden worden stuk voor stuk gemaakt op Bali, waar echte vakmensen gebruik maken van traditionele technieken. Er wordt uitsluitend gewerkt met hoogwaardige kwaliteit 925 Sterling zilver. Dit is de bekendste legering zilver, die uit tenminste 92,5% puur zilver bestaat. In sommige ontwerpen is ook leer verwerkt. Uniek detail: elk Buddha to Buddha sieraad draagt de naam van een medewerker van Buddha to Buddha. Daarom heet jouw sieraad Nathalie, Batul of bijvoorbeeld Ben! Met de aanschaf van een Buddha to Buddha accessoire heb je een sieraad voor het leven.