Als vrouw is het soms lastig om de juiste sieraden bij uw outfit te combineren. Niet elk sieraad past namelijk bij elke look en dus is het een must om af te wisselen. Sieradenloods heeft de oplossing: Quoins munten die u draagt aan een ketting. U stelt zelf een sieraad samen en past deze precies aan uw wensen aan. Sieradenloods vertelt u er alles over. Bovendien zijn de Quoins munten, kettingen en munthouders flink afgeprijsd!

Combineer en stel samen met Quoins munten

Als u besluit om een prachtig sieraad van Quoins aan te schaffen, belandt u in een spel van combineren en samenstellen. Allereerst kiest u een Quoins ketting. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals goud, roségoud en zilver. Hierna kiest u een Quoins munthouder. Deze kunt u qua kleur afstemmen op de munthouder of u kunt een volledig andere kleur kiezen voor contrast. Sommige munthouders zijn afgezet met steentjes, anderen zijn iets strakker uitgevoerd. Nu bent u bij het leukste gedeelte aangekomen: het kiezen van de Quoins munten. In onze webshop zijn verschillende Quoins munten verkrijgbaar, van chic tot stoer en van strakke tot speelse ontwerpen. Door verschillende Quoins munten te kiezen, maakt u elke outfit af.

Quoins ketting online kopen op Sieradenloods

Heeft u een ketting, munthouder en Quoins munten kunnen kiezen? Voeg deze dan toe aan uw winkelmandje en doorloop het eenvoudige bestelproces. Bestelt u op een werkdag voor 20:30 uur? Dan verzenden wij het pakketje die dag nog. Ook hoeft u geen verzendkosten te betalen bij besteding vanaf €50,-. Op deze manier is online shoppen een feestje!