8 mei lijkt misschien nog heel ver weg, maar Moederdag komt sneller dan u denkt! Op deze dag mag u even flink uitpakken en uw moeder verwennen. Alle moeders verdienen immers een beetje extra aandacht, toch? Heeft u al leuke ideeën voor een cadeau? Uit ervaring weten wij dat een mooie ring het goed doet.

Ontdek onze top 3 ringen

Neem eens een kijke bij de prachtige Blush ringen. Deze 14k gouden ringen met zirkonia diamanten zullen menig hart laten smelten. De kwaliteit van deze ringen is fantastisch en uw moeder zal hier dan ook haar hele leven lang plezier van hebben! Wilt u liever een ring zonder diamanten? Dan bent u vast op zoek naar een Calvin Klein ring. Deze ringen zijn minimalistisch en hebben strakke lijnen en vormen. Toch op zoek naar wat stoerders? Dan is een Buddha to Buddha ring met robuuste vormen en grove details, precies waar u naar op zoek bent.

Stralende ringen voor een fijne prijs

Cadeautjes hoeven niet duur te zijn. Als hij een betekenis heeft dan maakt het uw moeder ongetwijfeld dolgelukkig! De Zinzi ring ‘ZIR881’ is hiervan een mooi voorbeeld. Deze ringen zijn gemaakt van 925 gerhordineerd zilver. De zirkonia diamantjes in de ring maken hem helemaal af. U shopt deze ring voor €49,95. Check onze webshop voor meer ringen met een fijn prijsje.

Profiteer van onze gratis inpakservice met Moederdag

Maak het uzelf niet te moeilijk met Moederdag, maar laat ons uw cadeautje inpakken! Wij zorgen ervoor dat uw moederdagcadeau er extra feestelijk uitziet. Dit scheelt u een hoop tijd en geknutsel met uw Moederdag cadeau. Vergeet niet de gratis inpakoptie aan te vinken tijdens het bestelproces. Bestelt u een cadeau boven de €50,-? Dan verzenden wij uw pakketje helemaal gratis! Veel shopplezier!