Laten we maar gelijk met de deur in huis vallen; Ti Sento heeft een nieuwe collectie! Deze keer staat hij in het teken van lichtgroen. Een prachtige kleur voor het najaar en eenvoudig te combineren met verschillende outfits. Wij krijgen er spontaan een glimlach van op ons gezicht. Lees snel verder voor meer informatie!

De kenmerken van een Ti Sento sieraad

De Ti Sento sieraden zijn op en top vrouwelijk. Kenmerkend voor dit merk zijn de ronde vormen in combinatie met een of twee trendy kleuren. Goud is nog steeds een kostbaar edelmetaal en daarom maakt Ti Sento bij haar collectie gebruik van gerhordineerd zilver. Een uitstekende tweede keus wat ons betreft.

Ringen fleuren uw outfit op

Ringen zijn een eenvoudige en vooral snelle manier op uw outfit op te fleuren. U schuift hem ten slotte zo om uw vinger en u bent klaar om te gaan. De nieuwe Ti Sento ringen zijn opvallend en een tikkeltje gewaagd. Roségoud wordt afgewisseld met zilver en zirkonia diamantjes. U kunt er uren naar blijven kijken.

Bestel uw Ti Sento sieraden online

U heeft het vast al gemerkt, maar het is niet heel moeilijk om bij de Ti Sento sieraden wat moois te spotten. Heeft u al een mooi exemplaar gevonden die u graag wilt bestellen? Meld u dan eerst aan voor onze nieuwsbrief en profiteer van 5% korting op uw bestelling! Tevreden? Schrijf na ontvangst van uw pakketje een korte review op Trustpilot: http://bit.ly/2cBvsSg. Happy shopping!