Het is alweer februari. Dat betekent dat Valentijnsdag steeds dichterbij komt. Wij van Sieradenloods.nl vinden het fijn u te helpen een passend sieraad te vinden voor uw lief. Hierdoor hoeft u niet urenlang te bedenken voor welk sieraad en merk u zal gaan. Een sieraad voor Valentijn, aanraders voor hem en haar...

Mi Moneda en Quoins sieraden voor dames

De meeste vrouwen houden van sieraden. Als dit sieraad dan ook nog een persoonlijke touch heeft, zal dit helemaal gewaardeerd worden. Door te kiezen voor de muntensieraden van Quoins en Mi Moneda kunt u zelf uw sieraad samenstellen. Dit maakt het personaliseren van een sieraad heel eenvoudig. Een aantal sieraden van Quoins en Mi Moneda hebben wij voor u geselecteerd en weergegeven op de Valentijnspagina.

Esprit horloge serie voor haar

Dé cadeautip voor Valentijn voor dit jaar is de speciale horloge serie van Esprit. Deze serie is gericht op de romantici, hoe toepasselijk. Deze serie bestaat uit een edelstalen en een rosé goudkleurig model. Deze beide horloges vallen op, want de wijzerplaten zijn voorzien van een hartenpatroon dat is ingelegd met swarovski kristal. De modellen worden geleverd in een speciale giftbox, met een showcard en een bijpassend armbandje. Een persoonlijk kaartje en gedicht erbij en u bent klaar!

Josh en Buddha to Buddha herensieraden

Ontdek de stoere Josh herenarmbanden. Elk sieraad van Josh is met de hand gemaakt en gepolijst. Of… maak hem blij met een Buddha to Buddha sieraad. Er lopen nu trouwens twee speciale Buddha to Buddha acties: 1) Bij besteding vanaf € 200,- aan producten van dit merk ontvangt u het Buddha to Buddha anniversary boek cadeau en 2) Besteedt u € 300,- of meer aan Buddha to Buddha producten, dan krijgt u een gratis horlogekist van dit merk ter waarde van € 60,-.