Zoals u misschien al weet is Parijs een van de grootste modesteden van Europa en groot inspiratiebron voor de By LouLou sieraden. De op Parijs geïnspireerde sieraden geven u het ultieme luxe gevoel door de prachtige (rosé)gouden kleur. By LouLou sieraden staan voor elegantie en innovatie. Wij vrouwen houden daarvan! Wil u meer weten? Lees dan snel verder.

Liefdesslotje aan uw By LouLou armband

Parijs is meer dan alleen een inspiratie voor de prachtige By LouLou sieraden. Alle armbanden hebben een liefdesslotje wat verwijst naar Ponts des Arts bij de Seine in Parijs. De liefde vindt u terug in de hoogwaardige kwaliteit en speciale beschermlaag wat zorgt voor een langdurige glans. De armbanden zijn groot en soms een tikje stoer wat goed past bij de ‘jaren 50’ die het merk wil uitstralen. Bekijk uw favoriete By LouLou armband en andere By Loulou sieraden op www.sieradenloods.nl.

(Rosé)gouden By LouLou oorbellen

Een paar mooie oorbellen maakt uw outfit helemaal af. De hoogwaardige bronzen oorbellen van By LouLou zijn ook in roségoud of goud verguld. Ze zijn subtiel en chique en passen helemaal in het Franse sfeertje. De oorbellen hebben dezelfde beschermlaag voor langdurige glans als de andere By LouLou sieraden.

Als eerste op de hoogte van acties en kortingscodes

By LouLou sieraden bestelt u gemakkelijk in onze webshop. Blijf daarnaast op de hoogte van alle laatste nieuwtjes, acties en ontvang kortingscodes door u aan te melden voor onze nieuwsbrief. Ga naar www.sieradenloods.nl en schrijf u in bij de roze knop onderaan de website.