Sieraden van goud, wij zijn er dol op! De Fjory sieraden zijn een uitstekend voorbeeld van hoe een gouden sieraad eruit moet zien. Stijlvol, strak en prachtig afgewerkt. Fjory komt niet ieder seizoen met een nieuwe collectie, maar dat is ook helemaal niet nodig. Deze luxueuze Fjory sieraden zijn tijdloos. Lees snel verder voor meer informatie!

Fjory sieraden van goede kwaliteit

De collectie van Fjory bestaat uit slavenarmbanden, kettingen en ringen. Al deze sieraden zijn met grote zorgvuldigheid ontworpen. Wist u dat de sieraden gemaakt zijn van 14 karaats goud? Ook hebben ze een kern van het hoogste kwaliteit zilver. Dankzij deze fantastische materialen wordt de levensduur van deze sieraden flink verhoogd ten opzichte van een gouden sieraad die hol is van binnen!

De sieraden van Fjory op elkaar afgestemd

Een Fjory ketting is zeer goed te combineren met bijvoorbeeld een paar Fjory oorbellen. De hele collectie is op elkaar afgestemd. Kenmerkend voor dit merk is toch wel de Fjory slavenarmband. Deze shopt u in verschillende designs, van rond tot vierkant en van goud tot doublé. Er is voor ieder wat wils! Heeft u al een favoriet gevonden?

Bestel vandaag nog online!

Bij Sieradenloods is online bestellen heel eenvoudig. Wist u dat u slechts vier stappen verwijderd bent van een schitterende Fjory sieraad? Shop uw favoriet vandaag nog en profiteer van maar liefst 5% korting op uw bestelling. Hiervoor hoeft u zich alleen aan te melden voor onze nieuwsbrief. Daarbij blijft u kosteloos op de hoogte van de laatste nieuwtjes wat betreft onze sieraden. Happy shopping!