Op zoek naar iets nieuws, iets sprankelends en iets bijzonders? De prachtige sieraden van Sparkling Jewels zijn dan perfect voor u! Een ketting van Sparkling Jewels kunt u zelf samenstellen, waardoor u altijd een prachtige outfitmatch kunt maken voor de mooiste gelegenheden. Lees snel verder voor meer details over de Sparkling Jewels sieraden.

Hangers van Sparkling Jewels

Elk element van een Sparkling Jewels ketting geeft een bijzondere touch aan het geheel. De hanger van de ketting kunt u zelf kiezen. Deze zijn beschikbaar in verschillende kleuren, zoals goud, rosé en zilver. Ook bevatten sommige hangers swarovski steentjes, voor extra sprankeling. De hangers zijn ook te verkrijgen zonder steentjes, zodat u het accent kunt leggen op de prachtige edelsteen.

De persoonlijke Sparkling Jewels edelstenen

Het meest bijzondere element aan een ketting van Sparkling Jewels is natuurlijk de edelsteen, die u zelf kiest. Bijzonder aan deze edelstenen is dat elke edelsteen een eigen naam en betekenis heeft. Zo beschermt het Rode Tijgeroog voor negatieve invloeden van buitenaf. De Roze Quarts is de steen van het hart en de liefde. Mooi om cadeau te doen aan uw geliefde! Elke edelsteen heeft dus een betekenis, wat het sieraad erg persoonlijk maakt.

Online een prachtig sieraad van Sparkling Jewels kopen

Wij kunnen ons voorstellen dat u een sieraad van Sparkling Jewels cadeau doet! Daarom pakken we het sieraad graag voor u in. Het enige wat u hoeft te doen is dit eenvoudig aangeven tijdens het bestelproces. Bijkomend voordeel is dat het inpakken geheel gratis is. Heeft u vragen over een sieraad of over het bestelproces? Schroom niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij helpen u namelijk graag tijdens het kopen van een nieuw sieraad.