Sieradenloods.nl is weer aangevuld met de nieuwste collectie Breil sieraden. Dit prachtige merk houdt ervan zijn eigen stijlregels te hanteren en nieuwe technieken te gebruiken. Dit is goed gelukt met deze nieuwste collectie sieraden van Breil. Lees mee en laat u verrassen.

Breil TJ1574 ketting en armband in één

Breil laat zich goed kennen met dit geweldige sieraad. De Breil TJ1574 is namelijk te dragen als ketting en armband. De schakels zijn op zo’n manier te bewegen dat het sieraad te ‘vouwen’ is als enkele, dubbele of driedubbele streng. Draag een armband en sla de ketting driemaal om uw pols. Toch meer in voor een ketting? Draag de Breil TJ1574 als een enkele ketting of sla hem twee maal om uw nek. Zo wisselt u iedere dag af met hetzelfde sieraad.

De nieuwste Breil oorbellen en armbanden

De Breil TJ1582 Crossing Love oorbellen zijn opvallend en uniek in hun soort. De rosékleurige oorbellen zijn ruitvormig maar met zacht afgeronde hoeken. In het midden van de oorbellen zit een prachtige swarovski steen. Deze combinatie kleur en materiaal versterkt elkaar, waardoor u blijft kijken naar de prachtige TJ1582 oorbellen. Onder de steen staat het logo van Breil. De TJ1582 oorbellen zijn ook te verkrijgen in de kleur zilver.

U vindt op Sieradenloods.nl ook verschillende nieuwe armbanden. Neem bijvoorbeeld de Breil TJ1517 armband. Deze armband heeft afwisselend zilver- en bruinkleurige kralen, wat een speelse look geeft. De armband is ook in een variant met zilver- en grijskleurige kralen. Kijk voor meer prachtige Breil armbanden op Sieradenloods.nl.

De voordelen van bestellen bij Sieradenloods.nl

Er zijn verschillende redenen waarom bestellen bij Sieradenloods.nl voordelig is. Zo worden sieraden die op werkdagen voor 20.30 bestelt zijn dezelfde dag verzonden. Ook kunt u tijdens het bestelproces aangeven of het sieraad een cadeau is, dan pakken wij het gratis voor u in. En bij bestelling vanaf €50,- betaalt u geen verzendkosten!