Mannen opgelet! Bent u helemaal weg van de kleuren bruin, cognac of zwart en houdt u ook zoveel van leren armbanden? Dan zijn de sieraden van Josh of Hooked echt wat voor u. De temperaturen die gaan omlaag en de truien en blouses komen uit de kast. Er is geen betere accessoire om uw outfit mee af te maken dan met een mooie Josh of Hooked armband. Lees snel verder voor meer informatie!

Waarom u kiest voor Josh of Hooked

De Josh en Hooked sieraden zijn natuurlijk helemaal niet met elkaar te vergelijken. Dat is ook precies de reden dat wij er bij Sieradenloods zo dol op zijn. Deze twee sieradenmerken hebben een uniek karakter. Des te meer een goede reden om een armband te shoppen van allebei de merken, waarom ook niet? Bekijk snel de hele collectie Hooked en Josh sieraden in onze webshop. Mooi zijn ze hè?

Het verschil tussen Josh sieraden en Hooked sieraden

Het verschil tussen deze twee type armbanden zit hem vooral in het gebruik van materialen. Bij Josh gebruiken ze het leer op veel verschillende manieren. Zo hebben ze gevlochten armbanden, prachtige details en maken ze gebruik van veel basic kleuren als bruin, cognac en zwart. Bij Hooked maken ze gebruik van zowel leer als touw. Het leer of touw is er in vele kleuren, maar nooit gevlochten of in verschillende breedtes. Daarnaast is de sluiting altijd een haak of anker. Het is maar net waar uw voorkeur naar uitgaat.

Bestel nu op Sieradenloods

Heeft u al een favoriet gevonden? Leg uw favoriete sieraad dan snel in het winkelmandje en doorloop het bestelproces. Neem voor vragen contact op met onze klantenservice door te bellen naar 038 - 33 33 632 of mail naar klantenservice@sieradenloods.nl. Happy shopping!