Op zoek naar een eenvoudig sieraad met een unieke twist? Neem dan eens een kijkje bij de Yo Design sieraden. Al veel dames gingen u voor en kochten een prachtige set oorbellen, een armband of ketting uit de collectie Yo Design sieraden. Wat vindt u van de sieraden?

Geschiedenis van Yo Design sieraden

In het jaar 2000 werden de Yo Design sieraden gelanceerd. De sieraden zijn vervaardigd uit zilver en hebben zeer strakke ontwerpen. Een sieradenmerk wat zich echt onderscheidt dus. Yo Design sieraden hebben een verfijnd ontwerp en kunt u dragen tijdens alledaagse activiteiten. Ook passen ze prima bij een chic avondje uit. Dit komt door de strakke lijnen en omdat vrijwel alleen de kleur zilver gebruikt wordt. Een glamoureuze touch bereikte het merk met het subtiele gebruik van kleine zirkonia steentjes.

Eindeloos combineren met Yo Design sieraden

De collectie Yo Design sieraden bevat sets van een armband met een ketting, waarbij soms nog oorbellen en ringen horen. Kies er dus voor om een hele set te kopen of kies enkel voor een armband in combinatie met een ketting. Bent u binnenkort jarig? Vraag Yo Design sieraden cadeau!

Yo Design sieraden online kopen bij Sieradenloods

Kies de sieraden van uw keuze en voeg deze toe aan uw winkelmandje. Doorloop vervolgens ons bestelproces en kies daarbij of u de sieraden door ons wilt laten inpakken. Deze service is geheel gratis en we pakken de sieraden feestelijk in! U kunt er ook voor kiezen om de Yo Design sieraden te komen bekijken in onze winkel in Kampen.