Inmiddels een begrip in de sieradenbranche: het merk Zinzi. Met twee beeldschone ambassadrices Fatima Moreira De Melo en Kim Veenstra laat het sieradenmerk zien hoeveel stijlvolle combinaties er met de Zinzi pronkstukken zijn te maken. Bekijk nu alle sieraden van Zinzi in onze webshop en je zal de schoonheid van de trendy zilveren sieraden van Zinzi ontdekken.

Ontdek de schoonheid van een Zinzi sieraad

Zinzi is gevestigd in Rotterdam en is dan ook een product van Nederlandse bodem. Het merk maakt het dragen van de zilveren sieraden bijzonder. De sieraden van Zinzi zijn trendy, modieus en kleurrijk. Fatima en Kim zijn de vaste gezichten van Zinzi. Kim is bekend van modellenprogramma Holland’s Next Topmodel. Fatima is vooral bekend als sportvrouw en heeft op veel gebieden haar talenten laten zien. Reden genoeg dus om deze twee prachtige internationale schoonheden als Zinzi ambassadrices aan te stellen. In het Zuid-Afrikaans betekent Zinzi: you look good. Wist u dat de dochter van Nelson Mandela Zinzi heet? Vanwege deze speciale band steunt Zinzi diverse goede doelen in het bijzondere Zuid-Afrika.

Zinzi collectie op Sieradenloods.nl

Om de zes maanden wordt er een nieuwe collectie sieraden uitgebracht waar Fatima en Kim graag mee schitteren. Elke collectie wordt met de nodige zorgvuldigheid tot stand gebracht in samenwerking met verschillende topontwerpers in de sieradenbranche. Bij alleen de beste sieradenproducenten die gebruik maken van de nieuwste technieken, vindt de productie van de Zinzi sieraden plaats. Inmiddels worden deze stijvolle sieraden al in ruim twintig landen, zowel in online shops als in fysieke winkels, verkocht. Zo ook op Sieradenloods.nl en in onze fysieke winkel in Kampen!

In onze webshop zijn onder andere trendy Zinzi oorbellen en Zinzi hangers online te bestellen. Bekijk op je gemak de nieuwste sieraden van dit populaire merk en bestel je favoriete Zinzi sieraad snel en eenvoudig. Dan zul je net als Fatima en Kim pronken met de sieraden van Zinzi.