Liefhebbers van strakke designs, zachte kleuren en een Scandinavisch touch, halen hun hart op bij Skagen! De herfstcollectie is binnengekomen en daar zitten een paar prachtige modellen tussen voor zowel dames als heren. Bent u benieuwd naar de details over deze nieuwe collectie Skagen horloges? Lees dan snel verder!

Prachtige Skagen dameshorloges

De nieuwe dameshorloges uit de herfstcollectie van Skagen zijn echt prachtig! De details zijn dit seizoen heel subtiel en fijntjes. Strakke lijnen in de wijzerplaat worden gecombineerd met ronde vormen en smalle horlogebandjes. Ook de horloges van de vorige collecties gaan dit seizoen nog goed mee. Deze zijn absoluut het bekijken waard. Heeft u al een favoriet gevonden?

Ontdek de herenhorloges van Skagen

Skagen zet het strakke design ook in bij de mannencollectie. Vooral de leren horlogeband is deze herfst goed vertegenwoordigd. De horloges zijn strak afgewerkt, zonder stiksels of extra details. Een persoonlijk favoriet is het horloge in de kleur cognac. Deze warme kleur geeft uw outfit nét dat beetje extra! Bekijk alle herenhorloges van Skagen snel in onze webshop.

Shop uw sieraden online

Sieraden shopt u natuurlijk online op Sieradenloods.nl. Elke week komen er nieuwe sieraden binnen, vergeet dus niet af en toe een bezoekje te brengen aan onze webshop! Bestel uw horloge op werkdagen voor 17:00 uur, want dan staat de postbezorger de volgende dag al voor de deur! Voor vragen neemt u contact op met onze klantenservice. U belt naar 038 33 33 632 of u mailt naar klantenservice@sieradenloods.nl. Happy shopping!