Liefhebbers van Deens design opgelet: sinds een tijdje vindt u op Sieradenloods de schitterende Skagen sieraden. Deze sieraden zijn geïnspireerd op de stad Skagen, welke in het noordelijkste puntje van Denemarken ligt. Uiteraard zijn de Skagen sieraden voorzien van de Danish designprincipes, zodat de sieraden puur, eenvoudig en stijlvol zijn. Wilt u meer details? Lees snel verder!

Skagen sieraden: minimalistisch en functioneel

De missie van het prachtige merk Skagen is Deens design, wat hierboven toegelicht is, te combineren met innovatie. Skagen ontwikkelt dan ook functionele en eenvoudige sieraden en horloges van hoge kwaliteit. De Skagen sieraden zijn zo ontworpen dat ze zeer duurzaam zijn. In de collectie Skagen sieraden vindt u onder andere schitterende armbanden, ringen, kettingen en oorbellen. Ga naar onze webshop en bekijk welke Skagen sieraden het beste bij u passen!

Het combineren van verschillende Skagen sieraden

Skagen heeft schitterende sieraden die u ook met elkaar kunt combineren. Houdt u van parels bijvoorbeeld? Deze vindt u terug in zowel een Skagen armband, Skagen ring en Skagen oorbellen. Tevens heeft Skagen sieradenlijnen met bijvoorbeeld prachtige zirkonia stenen en sieraden met zeer weinig details.

Skagen sieraden online kopen

Het bestellen van Skagen sieraden bij Sieradenloods gaat gemakkelijk en snel. Als u uw favoriete Skagen sieraden gevonden heeft, voegt u deze toe aan uw winkelmandje, waarna u het eenvoudige bestelproces doorloopt. Gaat het om een cadeau? Dan pakt Sieradenloods het graag voor u in. U hoeft enkel tijdens het bestellen aan te geven dat het een cadeau is. De verzending is trouwens geheel gratis bij bestelling vanaf €50.