Sparkling Jewels is een sieradenconcept waarin balvormige edelstenen de hoofdrol spelen en die geplaatst worden in een sierlijke hanger. Voor iedere gelegenheid en stijl zijn er passende Sparkling Jewels sieraden te creëren. Wat zal het dragen van een Sparkling Jewels sieraad genieten geblazen worden: de sprankeling van de door jouw gekozen edelsteen in combinatie met de Sparkling Jewels hanger en collier!

Sparkling Jewels: the next big thing

Sparkling Jewels is een sieradenmerk met als rode draad een verwisselbaar hangerconcept. Volgens Essence, het ambitieuze bedrijf achter het merk, zijn de sieraden van Sparkling Jewels ‘the next big thing’. Het merk heeft veel tijd besteed aan het vinden van de juiste partners om de kwaliteit van de producten naar een hoger niveau te kunnen tillen. De kwaliteit van de edelstenen, hangers en colliers is dus goed. De edelstenen zijn al verkrijgbaar vanaf € 24,95, colliers vanaf € 39,95 en de prijzen voor een hanger starten op € 85,-. Je hebt dus al een complete set voor minder dan € 150,-. Een aangename prijs-kwaliteitverhouding dus.

Sparkling Jewels sieraden online soon op Sieradenloods.nl

De sieraden van Sparkling Jewels verwachten wij binnenkort aan ons sieradenassortiment toe te kunnen voegen. We houden je uiteraard op de hoogte. Je zal kunnen kiezen uit een scala aan natuurlijke kleurrijke edelstenen en een Sparkling Jewels hanger en collier. Mix en match vervolgens de verwisselbare balvormige edelstenen met jouw uitgekozen hanger en collier van Sparkling Jewels. Bij elke outfit en elke gelegenheid kun je je Sparkling Jewels sieraad passend maken. Dat kan dus alleen maar genieten worden van de sprankeling van de door jouw gekozen edelsteen in combinatie met de Sparkling Jewels hanger en collier!

Sieradenloods klantenservice

Heb je een vraag over een specifiek horloge of sieraad? Onze klantenservice helpt je graag verder. Onze medewerkers zijn op werkdagen bereikbaar tussen 10:00 en 20:30 uur. Daarnaast kun je natuurlijk op ieder moment vragen op de mail zetten en deze versturen naar klantenservice@sieradenloods.nl.