Een Sparkling Jewels ketting bestaat uit een ketting, Sparkling Jewels hanger en een prachtige balvormige edelsteen. Edelstenen zijn natuurlijke creaties van moeder natuur en elke edelsteen is uniek. Ze hebben een intern landschap met diepe kleuren en bijzondere vormen die uw aandacht pakken en vasthouden. Deze ketting is niet voor niets een fashion statement! Wilt u meer weten over deze bijzondere Sparkling Jewels sieraden? Lees dan snel verder!

Alles over Sparkling Jewels edelstenen

In de aarde zijn er ruim vierduizend mineralen gevormd, waarvan de meeste zeldzaam zijn. Edelstenen behoren tot de zeldzaamste mineralen. Elk mineraal heeft een aantal kenmerkende eigenschappen, zoals een bepaalde kleur en hardheid. Sparkling Jewels edelstenen zijn er in veel verschillende kleuren en elk met een eigen specifieke betekenis.

Betekenis achter Sparkling Jewels edelstenen

Het leuke aan een Sparkling Jewels edelsteen is dat van elke edelsteen de afkomst bekend is en de betekenis. Een Sparkling Jewels sieraad is dus zeer geschikt als cadeautje voor jezelf of voor een ander. Kies bijvoorbeeld voor een rode Sparkling Jewels edelsteen met als achterliggende gedachte het kalmeren van zenuwen.

Bestel Sparkling Jewels op Sierdadenloods

Stralend het weekend beginnen? Bestel uw Sparkling Jewels sieraden op uw gemak via onze webshop. Bestel uw sierraad voor 20.30 uur en hij wordt vandaag nog verzonden! Ook betaalt u geen verzendkosten vanaf €50,-. Waar wacht u nog op? Ga direct naar onze webshop en maak uw outfit af met de sprankelende sieraden van Sparkling Jewels.