Tot op de seconde nauwkeurig, stijlvol en elegant. De Boccia horloges zijn op zijn minst bijzonder te noemen. Deze tijdloze eyecatchers gaan u nooit vervelen. Ideaal voor de modebewuste vrouw die 100% geniet van het leven. Bekijk het gevarieerde assortiment Boccia horloges in onze webshop, of lees verder voor meer informatie.

Boccia horloges met eigentijds design

De collectie van Boccia is voor zowel dames als heren. De eigentijdse uitstraling van de Boccia horloges is niet alleen te danken aan het materiaal titanium, maar ook aan de designs. De collectie heeft voor ieder wat wils. Zo vindt u een uitgebreide collectie met horlogebandjes van leer en titanium. Daarnaast biedt Boccia ook horloges met het uiterst sterke en krasvrije saffierglas.

De voordelen van een titanium horloge

De Boccia horloges zijn gemaakt van het ultralichte materiaal titanium. Dit materiaal is zo licht dat u het horloge bijna niet voelt als u hem draagt. Het draagcomfort is hierdoor extra hoog en niet te vergelijken met horloges van andere merken. Ook beschermt het materiaal titanium uw horloge tegen corrosie van zeewater, chloor en zweet. Genoeg redenen om eens een kijkje te nemen in ons assortiment met Boccia horloges. Wij hebben zowel Boccia herenhorloges als Boccia dameshorloges in ons assortiment opgenomen. Heeft u al een favoriet?

Shop uw Boccia horloge online

Shop de mooie Boccia horloges vandaag nog online in onze webshop en profiteer van 5% korting op uw bestelling. Hiervoor hoeft u zich alleen aan te melden voor onze nieuwsbrief. Daarbij blijft u gratis op de hoogte van de laatste nieuwtjes omtrent sieraden en horloges. Voor vragen neemt u een kijkje op onze pagina met veelgestelde vragen. Happy shopping!