Begrijp ons niet verkeerd, we zijn dol op het nieuwe jaar! Toch is het vinden van een stijlvolle outfit met sieraden voor oudejaarsavond en nieuwsjaarsdag nog wel eens lastig. Denk aan een koude avond waarbij al het vuurwerk om uw oren omhoog vliegt en de mooiste kunstwerken laten zien in een donkere lucht. Sieradenloods heeft drie pareltjes geselecteerd waarmee u knallend het nieuwe jaar in gaat!

De perfecte match voor u is een Breil horloge

Onze eerste tip is een Breil horloge. Deze horloges hebben het allemaal: stijl en kwaliteit. Deze collectie heeft herenmodellen en horloges voor dames. De herenhorloges worden gekenmerkt door een stoere en robuuste uitstraling. De dameshorloges zijn vooral stijlvol met een simpel maar krachtig design. Onze tweede tip voor een stralend nieuw jaar is een Esprit collier die perfect past bij een Breil horloge.

Double Dots oorbellen voor een chique outfit

Fleur elke outfit op met onze derde tip: een paar prachtige Double Dots oorbellen. Deze innovatieve oorbellen hebben een klein bolletje aan de voorkant en een groot bolletje aan de achterkant. Deze combinatie zorgt voor een unieke uitstraling met een chique twist. De oorbellen Double Dots hebben veel varianten; ga voor matte, glans of een met ‘spikes’ (kleine ronde bolletjes).

Shop nu uw favoriete sieraad

Shop nu en creëer een stralende outfit voor oud & nieuw. Bestellingen boven de €50,- worden gratis verzonden. Wij zijn officieel merkdealer en dat betekent dat wij veel nieuwe collecties op voorraad hebben! U heeft uw pakketje meestal binnen twee dagen in huis. Profiteer ook van onze gratis inpakservice. Heel veel shopplezier!