De Ti Sento hangers zijn een mooi voorbeeld van praktische sieraden van kwaliteit. Twijfelt u tussen het aanschaffen van een paar oorbellen of een ketting? Dat is bij Ti Sento verleden tijd, want de Ti Sento hanger is geschikt voor zowel kettingen als oorbellen. Ideaal toch? Wij zijn in ieder geval dol op sieraden die we zelf kunnen samenstellen. Een outfit met een uniek sieraad, ja graag!

Ti Sento hangers in alle soorten en maten

De Ti Sento hangers zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Er zijn grote variaties verkrijgbaar, voor een opvallende ketting. De kleinste Ti Sento hangers zijn ideaal voor bij een paar oorbellen of voor een subtiele toevoeging aan uw outfit. Er is ook nog een handig tussenmaatje, voor als u net even wat extra’s wil. Klinkt logisch toch?

Check ook de Boccia hangers

Het samenstellen van uw unieke ketting was nog nooit zo makkelijk. Onze webshop staat vol met mooie merken die kettingen en hangers apart aanbieden. Boccia is bijvoorbeeld een ander merk die in haar collectie Boccia hangers en kettingen aanbiedt. Mi Moneda heeft daarentegen een kettingcollectie met munten en munthouders. Deze collectie is ook zeker het bekijken waard. Heeft u al een kijkje genomen?

Shop uw sieraad met korting

Bent u ook zo gek op korting? Goed nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en profiteer direct van 5% korting op uw aankoop. Daarnaast is de verzending helemaal gratis bij een bestelling vanaf €50,-. Happy shopping!