De lente/zomer sieradencollectie van Ti Sento Milano bestaat uit meer dan honderd sprankelende nieuwe design. De collectie van Ti Sento Milano is geïnspireerd op de tijdsgeest van vandaag waarin het sieradenmerk het begin van een nieuw tijdperk ziet. Bij dit nieuwe begin is inspiratie gehaald uit kleuren, licht en structuren die leiden naar nieuwe trends en designs. Het begin dus van iets hoopvols met licht en warmte.

Ajour ringen van Ti Sento Milano

Nieuwe tijden bieden nieuwe kansen die dit merk met beide handen heeft aangepakt om iets moois te creëren. De ajour ringen in de lente/zomer 2015 collectie van Ti Sento Milano, met pavé gezette lijnen vormen de basis van de nieuwe designs. De inspiratie voor Ti Sento Milano een organische vorm te gebruiken voor de stenen van de belangrijkste serie in de nieuwe collectie, is de natuur.

Het design is te bestellen in wit in zilver gecombineerd met 18k roségoud plating en in hemelsblauw en lichtgroen in sterling zilver.

Ti Sento Milano sieraden op Sieradenloods.nl

De nieuwe lente/zomer sieradencollectie van Ti Sento Milano is binnenkort ook op Sieradenloods.nl verkrijgbaar. Het merk lanceerde in het voorjaar van 20013 haar eerste collectie fashion sieraden. Een zilveren sieradenlijn die luxe uitstraalt, maar toch fashionable en bovenal toegankelijk is voor elke liefhebber van sieraden.

Met het oog op Valentijn… kunt u niet zolang wachten en wilt u direct een sieraad van Ti Sento Milano online bestellen, zoals een Ti Sento Milano ring, oorbel of ketting? Dat is uiteraard mogelijk. Alle Ti Sento Milano sieraden zijn bij ons op de site te vinden.