Het prachtige merk Ti Sento Milano is al een aantal jaar erg populair. Ti Sento Milano heeft verschillende soorten sieraden in zijn assortiment, zoals ringen, kettingen en oorbellen. Ook de slavenarmbanden van Ti Sento Milano zijn prachtig om te zien en te dragen. Lees snel verder voor onze uitgelichte exemplaren!

Slavenarmbanden van Ti Sento Milano

De Ti Sento Milano slavenarmbanden zijn sierlijk en stijlvol. De 2776ZI van Ti Sento Milano bijvoorbeeld is van zilver en bestaat uit drie lagen. De eerste laag heeft een gedraaide structuur. Deze wordt opgevolgd door een rij prachtige zirkonia steentjes. De derde laag bestaat uit een rij cirkels, ook van zilver. Deze slavenarmband van Ti Sento Milano heeft een tikkeltje glam door de zirkonia steentjes en zal stijlvol staan rond uw pols!

De 2799SI slavenarmband van Ti Sento Milano is een subtiel sieraad. Deze is van zilver en bestaat uit een rij prachtige schakels. Toch is deze slavenarmband met schakels niet robuust, maar juist erg fijn. Draag de Ti Sento Milano slavenarmband bij een jurk of andere stijlvolle outfit.

Ti Sento Milano sieraden: ringen, kettingen en oorbellen

Op Sieradenloods.nl vindt u ook andere sieraden van Ti Sento Milano. Bekijk de prachtige ringen van Ti Sento Milano eens! Deze kenmerken zich door het gebruik van zilver en glamoreuze zirkonia steentjes. Ook de oorbellen van Ti Sento Milano zijn de moeite waard om te bekijken. En bent u op zoek naar een nieuwe ketting? In onze webshop heeft u een ruime keuze aan Ti Sento Milano hangers en kettingen. Ook de oorbel bedels van Ti Sento Milano zijn goed vertegenwoordigd op Sieradenloods.nl.

De service van Sieradenloods.nl

Uw bestelling wordt gratis verzonden vanaf €50,-! En als u bestelt op werkdagen voor 20:30 uur wordt uw pakketje dezelfde dag nog verzonden. Wist u dat wij een gratis inpakservice hebben? Tijdens het bestelproces kunt u de inpakoptie aanvinken, waarna wij het feestelijk voor u verpakken. Bent u niet helemaal zeker van uw aankoop? Binnen het zichttermijn van 30 dagen kunt u het sieraad gerust retourneren.