Beleef het Italiaanse gevoel, gewoon hier in Nederland, met de Ti Sento ringen. Geloof ons, dit merk voldoet aan alle verwachtingen. Ga op in de mooie pastelkleurige tinten en wandel voor heel even langs de perfect blauw gekleurde oceaan. De Ti Sento ringen stralen u tegemoet en maken elke dag een Italiaans feestje.

Ti Sento Milano ringen van hoge kwaliteit

Uw gouden ring is gemaakt van 18 karaats goud, ja echt! Daarnaast plaatsen ze bij Ti Sento Milano alle diamantjes met de hand, zonder lijm te gebruiken. Deze manier levert hoog kwaliteit sieraden op en dat is precies wat u kan verwachten bij het aanschaffen van een Ti Sento Milano ring. Deze ringen worden met liefde gemaakt en bewerkt.

Ti Sento Milano ringen bestaan al meer dan 10 jaar

De eerste collectie met Ti Sento Milano sieraden werd gelanceerd in 2003 en dat was een groot succes. Inmiddels is het merk zo populair dat ze al in 70 landen hun sieraden verkopen en de bedoeling is dat ze nog groter gaan worden.

Ontdek alle Ti Sento Milano ringen

Wij hebben een grote collectie met Ti Sento Milano sieraden op voorraad. Bestel uw pareltje voor 20.30 uur en wij verzenden hem vandaag nog! Bij ons betaalt u heel eenvoudig met iDeal, afterpay of een van de andere betalingsmogelijkheden. Ook leuk om te weten: bij een bestelling boven de €50,- betaalt u geen verzendkosten. Heeft u nog vragen? Mail dan naar klantenservice@sieradenloods.nl.