Double Dots oorbellen zijn een lust voor het oog. Ze stralen, geven uw outfit een trendy opkikker en ze zijn ook nog eens makkelijk te combineren. Zelfs koningin Maxima is gespot met deze schitterende Double Dots oorbellen. Én eerlijk is eerlijk, dat maakt de Double Dots oorbellen toch wel extra speciaal. Hierbij 6 redenen om Double Dots oorbellen aan te schaffen.

Zes redenen voor een paar Double Dots oorbellen

1. De Double Dots oorbellen zijn te dragen bij elke outfit 2. Ze zijn chique, zakelijk en sportief tegelijk 3. Met een mooie knot of staart in het haar, bent u gelijk ready to go! 4. Voor als u niet weet welke oorbellen u moet kiezen 5. leuk om weg te geven als cadeautje 6. De Double Dots oorbellen zijn tijdloos.

Matte Double Dots oorbellen

U hoeft geen held op hakken te zijn om deze matte oorbellen te dragen. Ze zijn ook gaaf om te dragen bij een paar hippe sneakers van Nike. Double Dots oorbellen zijn te krijgen in verschillende variaties, waaronder matte, glanzend en de versie met ‘spikes’. Deze kleurrijke collectie biedt voor ieder wat wils. Vooral de oorbel Double Dots in een zwarte variant met een matte finish is een aanrader (11128 Matte Black).

Shop nu een paar Double Dots oorbellen

Check onze webshop voor de meest unieke en mooiste sieraden van Double Dots. Wij hebben een webshop keurmerk en bij ons betaalt u veilig achteraf met AfterPay. Dat is nog eens lekker shoppen hé? Heel veel shopplezier!