Een avondje uit? Niet zonder schitterende Zinzi sieraden. De sieraden van Zinzi zijn mooi, trendy en veelzijdig. De collectie heeft mooie Zinzi sieraden in een minimalistische stijl of met veel zirkonia diamantjes. Ze zijn er hoe dan ook om mee te pronken. De Zinzi sieraden zijn uw perfecte date.

Stoere Zinzi ringen

Zinzi heeft een giga assortiment met mooie ringen. Deze ringen zijn heerlijk om samen te dragen en verschillende combinaties mee te maken. Iedere dag draagt u een nieuwe creatie. Bovendien zijn deze ringen gemaakt volgens de laatste trends. Dat betekent dat wij nu gave en vooral stoere schakelringen hebben. Check ons hele assortiment in onze webshop. Ook Zinzi oorbellen hebben in ons assortiment een bijzondere plaats verworven.

Zinzi armbanden met een hartje

Alle Zinzi armbanden hebben een piepklein hartje bij de sluiting met de naam Zinzi erin. Hieraan herkent u het merk Zinzi. Zinzi armbanden zijn er zilver, goud en roségoud verguld. Sierlijk en chique tegelijk. Er is een ruime keuze met bijpassende Zinzi ringen. Combineer de Zinzi sieraden met elkaar voor een WOWeffect.

Koop uw Zinzi sieraden op Sieradenloods

Op Sieradenloods hebben wij de mooiste Zinzi Sieraden voor u. Wij zijn officiële merkdealer van Zinzi wat betekent dat u bij ons altijd een mooie en nieuwe collectie vindt. Bestel uw Zinzi ring of Zinzi armband op werkdagen voor 20.30 uur en dan verzenden wij uw pakketje diezelfde dag nog. Voor vragen neemt u contact op met onze klantenservice door te mailen naar klantenservice@sieradenloods.nl of te bellen naar 038- 33 33 632.