Ook dit jaar mag papa weer verwend worden met een mooi cadeau, lekker ontbijtje en wat extra aandacht. Sieradenloods.nl helpt u met het uitzoeken van het perfecte cadeau voor hem. Op onze Vaderdagpagina vindt u verschillende horloges en sieraden voor de leukste papa. Bovendien pakken wij het gratis voor u in!

Een origineel Vaderdag cadeau van Sieradenloods

Heeft u de Vaderdagpagina op Sieradenloods.nl al even bekeken? We hebben namelijk een aantal prachtige sieraden en horloges uitgezocht voor Vaderdag. Van het merk Boccia hebben wij verschillende horloges voor u geselecteerd, zoals sportieve, maar ook stijlvolle horloges van Boccia. Buddha to Buddha heeft verschillende sieraden die door zowel dames als heren gedragen kunnen worden. Koop bijvoorbeeld een Buddha to Buddha ring voor jouw geweldige vader of ga voor een edgy Buddha to Buddha armband!

Cadeau voor vader van het stoere merk Josh

Josh is een merk met stoere armbanden voor casual outfits. De armbanden van Nederlandse bodem zijn met de hand gemaakt en gepolijst. Ook is in de armbanden gebruik gemaakt van kwaliteitsleer. Kies een robuuste Josh armband in de kleur die uw vader mooi vindt!

Cadeau voor Vaderdag online kopen in onze webshop

Wij van Sieradenloods.nl vinden het erg belangrijk dat uw vader het cadeau leuk vindt. Daarom mag hij het horloge of sieraad binnen het zichttermijn van 30 dagen gerust retourneren. Tevens pakken wij het graag voor u in. Selecteer enkel tijdens het eenvoudige bestelproces de inpakoptie even. Bestel trouwens uw Vaderdagcadeau vóór vrijdag 19 juni 2015, 20:30 uur, zodat u het cadeau op tijd in huis heeft.