Sinds een aantal maanden heeft Sieradenloods.nl het prachtige Xen in haar assortiment. Dit zijn stalen sieraden die met de grootste zorg zijn gecreëerd. Sieradenloods.nl vertelt u graag meer over de Xen sieraden!

De opvallende ringen van Xen

De ringen van Xen zijn stuk voor stuk staaltjes vakwerk. De ontwerpen lopen erg uiteen. In de collectie vindt u strakke sieraden, maar ook prachtige en uitgesproken kunstwerkjes. Omdat Xen vanaf het begin af aan al werkt met een erg goede kwaliteit staal, is ook besloten om met diamanten te werken. In de Xen ringen wordt veelvuldig gebruik gemaakt van diamanten. Ook keramiek is een materiaal dat veel terugkomt bij Xen. Wist u dat Xen sieraden anti-allergisch zijn? U kunt deze sieraden dus ook dragen wanneer u een gevoelige huid heeft.

Xen kettingen zijn overal mee te combineren

Of u nu een chic feestje heeft of een gezellig avondje uitgaat, de kettingen van Xen passen bij heel veel outfits. Dit komt door de strakke maar stijlvolle uitstraling van de sieraden. Er wordt gebruik gemaakt van ronde vormen, zoals ronde kralen, maar ook strakke lijnen vindt u terug in de collectie kettingen van Xen. Dit zitten bijvoorbeeld verwerkt in de prachtige Xen 681029G450 ketting.

Online een sieraad van Xen kopen

Heeft u een keuze gemaakt uit de prachtige sieraden van Xen? Voeg de sieraden dan snel toe aan uw winkelmandje. Wanneer u namelijk op werkdagen voor 20:30 uur een bestelling plaatst, wordt deze dezelfde dag nog verzonden. Ook is verzending gratis bij besteding vanaf €50,-. Geeft u het sieraad cadeau? Vink dit gemakkelijk aan tijdens het bestelproces. Wij pakken het vervolgens gratis voor u in.